Skip to content
Free delivery on orders over 299 DKK
Free and easy returns
Shipping within 2-3 days
4,9 on Trustpilot
Free and easy returns
Free delivery on orders over 299 DKK
Free and easy returns
Shipping within 2-3 days
4,9 on Trustpilot
Free and easy returns
Free delivery on orders over 299 DKK
Free and easy returns
Shipping within 2-3 days
4,9 on Trustpilot
Free and easy returns

Inspirerende mennesker - Maria Rytter

Siden hun var ung, har hun haft flair for at skrive. Men det har ikke altid fyldt hendes liv at skrive børnebøger. Maria er uddannet og arbejder som læge.

"At skrive børnebøger er en drøm, der går i opfyldelse" - og at kunne kombinere det med mit daglige job som læge betyder alt. Man må gå efter det, der får det til at kilde. At skrive er virkelig blevet en stor passion for mig, og jeg føler på en eller anden måde, at jeg er "kommet hjem". Desuden siger mine venner - og det er virkelig sandt - at jeg altid har været en "historiefortæller", så - igen - er det at skrive naturligt for mig. Da jeg hørte om Bobbi Balloon for første gang, talte hele universet til mig på en helt særlig måde. Jeg måtte bare give Bobbi min hengivenhed. At jeg skulle blive så passioneret omkring universet og få så mange nye ideer, det havde jeg ikke set komme. Men det er et stort privilegium for mig, og jeg er meget taknemmelig for, at Bobbi Balloon Family viser mig den store tillid, som det er at lade min stemme være Bobbis."

Hos Bobbi Balloon har hun fanget essensen af virksomheden - en luftballon, der altid rækker ud for at hjælpe børn i de første år af deres liv. Historiefortælling, der kan formidles og inspirere babyer og børn, såvel som forældre.


<span class="Y2IQFc" lang="en"></span>

Cart

Your cart is currently empty.

Start Shopping

Select options